Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebből sehogyan se jövök ki...

Ebből sehogyan se jövök ki jól ugye?

Figyelt kérdés
Van két barátom, hívjuk őket Ádámnak és Évának. Éva megcsalja Ádámot. Én erről tudomást szerzek de nem mondom el Ádámnak, mivel nem az Én ügyem és szeretnék belőle kimaradni. Ezért Én most rossz ember vagyok? Ha elmondom Éva szemében Én leszek a rossz mert elmondtam, ha nem mondom el és Ádám tudni fogja (mert tudni fogja) hogy tudtam akkor megint csak egy szemét alak leszek, mert nem szóltam.
2014. máj. 10. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem mondd el Évának, de szólj Ádámnak, hogy elmondtad neki.
2014. máj. 10. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagyis fordítva:D a lényeg, h mondd el nekik
2014. máj. 10. 18:02
 3/10 A kérdező kommentje:
De minek avatkozzak bele? Mindenképpen muszáj?
2014. máj. 10. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Hazudj és kész. Tettesd azy hogy nem tudsz semmiről, és tagadd le előttük hogy tudod (ha kiderül). Vagy nem lehet?
2014. máj. 10. 18:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Sokan voltunk akkor mikor kiderült és tuti fogják mondani, hogy Én is tudok róla.
2014. máj. 10. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Állj Éva elé, hogy vallja be a dolgot Ádámnak, és te sem igazán akarod ezt, de ő hozta magát ebbe a helyzetbe meg végül is téged is.
2014. máj. 10. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Na már kiderült, hogy késő. Ádám tud mindent és nem Évától és nem is tőlem. És természetesen haragszik rám. Ilyen az én formám. Most ettől tényleg rossz ember vagyok?
2014. máj. 10. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked nyugodtan lehet nyugodt lelki ismereted, mert nem tettél smemi rosszat. Majd elmúlik a haraga feléd és belátja hogy nem rád kell haragudnia.
2014. máj. 11. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem. :)
2014. máj. 13. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
dehogy vagy rossz ember! inkább az nem túl kedves, h ezért haragszik rád...
2014. aug. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!