Sok embernek miért a pénz a legfontosabb?
Úgy vettem észre hogy sokakat csak a pénz és pénz érdekel.
De miért? Ez lenne a felnőttkor? Hát akkor elég gáz.
Ez a legfurább, hogy a Párizsban borozós példára mi népharag indul meg. Á, nem lényeg a pénz. :)
Egyébként nem a fényűzés a gond, becsülettel szerzett pénzzel hadd fényűzzön mondjuk olyan valaki, aki nem az emberei verejtékén élősködik. Nem ők a felülreprezentáltak, innen a harag.
Ennek is megvan a mértéke. Nem kell hajszolni a pénzt, de ez a természetben sétálgatás is a másik véglet.
Van a kettő között egy egészséges átmenet, mikor valaki nem sportautóra meg évi 4 tengerparti nyaralásért hajszolja magát, de van azon a szellemi szinten, hogy igénye van mittudomén színházra, koncertre valami érdekes, kreatív hobbira.
És akinek nincs is munkahelye és mégis boldog arra mit mondtok?
Ha valakinek sok a pénze akkor is lehet szomorú élete.
Attól még nem lesz hajléktalan csak csóró.
Minden országban vannak munkanélküliek hol kevesebb hol több.
Jaj, persze, nincs pénze és boldog :D hány éves vagy, 15?
Látszik, hogy nem kellett még magadnak elöteremtened a dolgokat, majd 10 év múlva térj vissua ehhez a kérdéshez.
A pénz tárolt energia. A világ, még az ezóspiris is energiák áramlásából áll.
Ennyike.
A túlzás nyilván semmiben sem jó, de én megértem a Párizsban borozást és a Porsche használókat is.
Én is szeretek a szabadban időt tölteni ami ingyen van, de ettől még szeretek mást is csinàlni, kezdésnek például lakni valahol, enni, stb. :D további hobbikról nem is beszélve.
Ezekhez meg pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!