Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tömegekről...

Mi a véleményetek a tömegekről, akik lefelé, a telefonjukat bámulva keresik a pokemonokat az utcán?

Figyelt kérdés
Megvan a saját véleményem, de ez nem éppen lenne lírai megfogalmazásban, ezért inkább csak kíváncsi vagyok máséra. Kort és nemet is kérnék.
2016. júl. 21. 21:34
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy zavar? Nem írtam sehol. A véleményemre pedig senki nem kíváncsi ugye.

Ezek pedig 0 érvek. Ha a szabadba megyek, akkor azért megyek, hogy elszakadjak a virtuális világtól, nem azért, hogy kint is azt a csipás telefont birizgáljam. De lehet, hogy én vagyok régimódi.

2016. júl. 21. 22:21
 12/50 anonim ***** válasza:
58%

Azt, hogy nagy ötlet, végre egy olyan játék, ami miatt kimozdulnak a gyerekek majd, és látnak egy kis napfényt is, kicsit megimserik a városukat. Én is a pokemon generációból vagyok, mégse köt le ez már, ha le is kötne sem sokáig. Ettől függetlenül biztos jó buli lehet és nem nagyon értem azt a besavanyodott mentalitást, akiknek ez is fáj.

Az nagyon gáz, hogy olyan helyen is vadásznak pokemont ahol nem kéne, pl autóban vagy Holokauszt Múzeumban, de erről is inkább a fejlesztők tehetnek és nem a tömeg, mert eleve blokkolni kéne ezeket a helyeket.

2016. júl. 21. 22:23
 13/50 A kérdező kommentje:
Várok egyfajta hozzászólásra, egy olyanra, ami leír egy bizonyos nézőpontot, szólok, ha lesz.
2016. júl. 21. 22:26
 14/50 anonim ***** válasza:
50%

Akkor nem zavar? Akkor jó :D

De még mindíg nem értem, hogy nekünk mi közünk van ahoz, hogy más hol játszik a telefonján, otthon, vagy az utcán. :/

2016. júl. 21. 22:27
 15/50 A kérdező kommentje:

Miért zavarna ez engem? Nem zavar. Ha valakinek ez jelenti a szórakozást...

Én is a "pokemon generációból" vagyok, mégsem ezzel ütöm el az időmet, mert vannak olyan dolgok, amik szórakoztatnak és előre is visznek az életben, pedig megvan a lehetőségem rá, mobilnetem van és egy felső kategóriás okostelefonom, amin bőven elfutna a program, de nem érdekel.

Annyi közünk amúgy van hozzá, hogy egy egész nagy társadalmi csoportot érint, és mivel társaslények vagyunk, hogyne lenne már legalább egy kevés közöm ahhoz, hogy mi a "trend" és újabb elterjedt "szokás".

2016. júl. 21. 22:31
 16/50 anonim ***** válasza:

Én meg egyet sem láttam, lehet kicsit ki kéne mennem a házból.

Amúgy ahogy én elképzelem őket, nagyon nevetségesek lehetnek, biztos láttátok és emlékeztek a Görcs Ikrekben is volt egy ilyen rész amikor Wayne majdnem zombivá vált, mert túl sokat nyomta azt a játékot :D

2016. júl. 21. 22:39
 17/50 A kérdező kommentje:

[link]

Egy kis erdekesseg.. :) Jo nyomkodast.

2016. júl. 21. 22:50
 18/50 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Látszik, hogy nem zavar. :) Nah nekem mára elég is volt a provokatív kérdésekből. További jóéjszakát! :)
2016. júl. 21. 22:56
 19/50 A kérdező kommentje:
Mit ereztel te provokalasnak? Csak azt lehet provokalni akit kibillentenek az ingatag velemenyebol, ami nem all stabil erveken. Ez csak egy kis sima cikk kis erdekesseg. Nem rajtam van a hangsuly. Az en velemenyem nem szamit es semmin nem valtoztat az hogy engem zavar e a tema vagy sem.
2016. júl. 21. 22:59
 20/50 anonim ***** válasza:
68%
Eddig is rühelltem azokat, akik a telefonjukat buzerálva nem figyelnek, hogy merre lépnek, most még több lesz belőlük, de jó. Nem érdekel, hogy valaki játszik, netezik, üzenet ír-e, csak nézzen már a lába elé és ne ő legyen megsértődve, ha összeütközik egy normálisan közlekedővel.
2016. júl. 21. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!