Nálatok minden este van meleg vacsora? Ha nem, miért nem? Ha igen, mi szokott lenni és ki készíti el?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 18:09
11/32 anonim válasza:
Ma spenót van fasírt és főtt tojás.
12/32 anonim válasza:
Nálunk mindig meleg vacsora van, többnyire ugyanaz, ami ebédre is volt. Ha véletlenül nem maradt belőle, akkor valami frissensült, amit gyorsan el lehet készíteni.
13/32 anonim válasza:
Nálunk nincs minden este meleg vacsora. Ebédre meleget eszünk, de sokszor úgy, hogy 1-2 nap alatt megcsináljuk egész hétre a kaját. Vacsora pedig az ebéd szokott lenni. Vacsorára lapított sajtos-sonkás szendvicset eszünk.
14/32 anonim válasza:
54% húzzál már inkább innen, olyan idegesítő h ilyen sok se**fej van itt...kérdez valaki vmi értelmeset és akkor egyből le kell szólni meg másokat is.
15/32 anonim válasza:
Nálunk nincs meleg étel, gyümölcsöt szoktam este enni, mikor hazaérek a munkából (tehát most).
Hétvégén is gyümölcsöt eszem, ezt szoktam meg.
16/32 anonim válasza:
nálunk is mindig meleg vacsora. külföldön élünk, itt ebédre legtöbben csak hideg ételt esznek. én szoktam fözni, minden nap. egy 2 honapos baba mellett böven van idöm erre is. amiket eszünk: lasagne, grillezett zöldségek, töltött csirkecombok, fasirozott, levesek, saláták..stb. stb. ma este pl. sült cékla lesz, grillezett kecskesajttal, mézes bazsalikomos öntettel, ehhez még lesz párolt csirkemell
17/32 anonim válasza:
Kár, hogy nem lehet beazonosítani jobban az ilyen embereket, mint te. Hasznos lenne kötelező gyógykezelésre küldeni, ha mások szekatúrájában leled örömöd. Szánlak, őszintén! Üres élet, üres fej, üres lélek.
18/32 anonim válasza:
Igen, nálunk van, bár igazából ebédre készül el (aki itthon van az főz éppen) és ahogy érkezik haza a család a munkából úgy eszünk (tehát vacsorázunk konkrétan) és másnap én ebből a kajából viszek ebédet, a többiek pedig szendvicset csomagolnak maguknak.
Hétvégén is, ha úgy főzök akkor lehet enni meleg vacsorát, de lehet választani hideget is.
19/32 anonim válasza:
Nincs, mert nincs rá igény.
Hétvégére szoktunk főzni egy nagy adagot, de amúgy egyszerűbb (és olcsóbb) hideget enni, főleg mivel mindneki külön eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!