Nagyobb hipermarketben (pl spar, tesco) ha az eladó kiadja az alkoholt 18 év alattinak, az eladót is megbüntetik, vagy csak a boltot?
Illetve, mi jellemző ezekre a próbavásárlásokra? Fel lehet ismerni valahogyan, pl többen vásárolnak, minden esetben elviszik a nyugtát a vásárlásról, csak 1-2 dolgot vesznek? Egyből visszajönnek a vásárlás után, vagy csak később derül ki?
Az ellenőr “leszólíthat” fiatalokat csak úgy, hogy ellenőrizte e az eladó az életkorát?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy italért mentem be és 1000 Ft-al fizettem... Csak ilyen 5 meg 10 forintosaim voltak, meg centek. Vagy még nagyobb pénzem. És akkormhozzám vágja, hogy "nem tudok visszaadni, most mi lesz". Én meg nézek rá bambán, talán kérjél. Erre szólok, hogy kártyával kifizetem,...
Amikor beszélnek egymással, akkor nem láttam, hogy benyomnának egy gombot vagy valamit a beszédhez. Ez azt jelenti, hogy mindenki mindenkivel folyamatosan össze van kötve a füllhalgatón keresztül? Ez elég idegesítő lehet, ha pl. koncentrálni kell a pénztárnál, és...
Úgy látszik itt Magyarországon nem divat minőségi, friss terméket adni a vásárlónak. Ezeket a dolgokat rengetegszer tapasztalom és nagyon ki vagyo rajta akadva. Külföldi tapasztalat: frissen szeletelik fel a felvágottat, és még az első szeletet félre is dobják ha...
Kell ehhez valami egyéb "papír", hogy valaki pénztáros lehessen? Érettségim van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!