Miért tudnak rendes, cukor ízű édesítőszert készíteni?
Figyelt kérdés
A Steviát kivéve az összes nagyon rossz.tegnapelőtt 22:09
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Nincs szükség se cukorra, se edesitokre.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Pont azért, mert az édesítő nem cukor. Cukoríze csak a cukornak van (még azon belül is többféle cukor van, amik mind eltérő ízűek).
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Még szerencsés vagy, hogy a sztíviát szereted, én azt is utálom így marad a cukor.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:A Dia Wellness édesítők is részben sztíviával készülnek és nem vehető észre, hogy nem cukor. Drága de sokáig elég.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem az eritrit nem finom, a többi elég jó. Szukralóz, aceszulfám k, aszpartám, stevia szerintem ezek jók cukor helyett, nem érzem a különbséget. Olyanról nem tudok nyilatkozni ami túl szénhidrátos, agavé szirupot kóstoltam de nekem az fura, meg cukrosoknak nem is jó szóval hagyom.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Tudnak. Még az olcsó coopos tabletta is jó ízű kávéba, teába, a folyékony meg jó ételekbe.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:A mücukroktól hányok. A gyomrom rögtön reagáll. Mindegy, hogy tortában, édességben, italban , tablettában. Kb 1 perc és jön vissza minden, ha cukorpótlóval lett valami elkészítve.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Az édesítőszereknek az utóíz a legnagyobb problémájuk. Ha az nem lenne, akkor fel sem tűnne, hogy nem cukor.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:8!
15 éve használom cukorbetegség miatt.
A 30 ból kb 1 nek utóíze, mert már tudnak ilyeneket gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Ki milyen cukorhelyettesítőt javasol?
Sziasztok! A cukrot szeretném kiiktatni, részben sikerült is a Stevia-s italokkal, viszont néhány dologhoz még mindig nem találtam cukor-alternatívát. Elsősorban teához, pudinghoz, főzelékekhez használnám. Hashajtó és egyéb melléhatások ill. mellékízek nélkül ki...
Létezik, hogy a bolti gyümölcsjoghurtok ennyire édesek?
Szóval tegnap vettem egy sima joghurtot és beletettem 3 kiskanál nagyon jó minőségű eperlekvárt. (84 százalék gyümölcstartalom) Azt hittem, hogy finom lesz, hát alig bírtam megenni. Ennyire brutálisan telirakják a bolti gyümölcsjoghurtokat cukorral és/vagy...
A kalóriamentes, édesítőszeres üdítők növelik az étvágyat?
Pl Zero cola, de akár bármi más is, ami minimális kcal-t tartalmaz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!