Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van nagyon nyers hús íze?

Miért van nagyon nyers hús íze?

Figyelt kérdés
vettem fehérpecsenyét gondoltam csinálok tatárbifszteket és hát olcsóbb mint a bélszín meg is csináltam úgy ahogy szoktam de nagyon érezni lehetett a nyers húz izét pedig bőven raktam bele fűszért de nem értem miért eddig is így csináltam és mindig jó lett.

2012. máj. 18. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Bepácoltad előtte, mielőtt ledaráltad?
2012. máj. 18. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem volt jó minőségű a hús. Én egyszer rántott hússal jártam így. Vettem a fackóban, és olyan furcsa íze volt. Azt mondja a párom attól is lehet, mert döggel meg ilyenekkel etetik a disznókat és kiérzik a húsán. :/
2012. máj. 18. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
igen és mindig szoktam csinálni és eddig semmi gond nem volt lehet a hússal volt gond??
2012. máj. 18. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle hamburger pogácsát.
2012. máj. 18. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
próbáltam de nem áll össze pedig tojás is van benne ráadásul sütés közbe és nagyon lehetett érezni rajta a nyers hús ízt nem tudom mi baja ...
2012. máj. 18. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan a vér szagot érzed. Legközelebb áztasd be egy kis sós vízbe, mielőtt feldolgozod.
2012. máj. 18. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!