Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Penészes (fekete foltos)...

Penészes (fekete foltos) répát meg lehet enni, ha kivágom a csúnya részeket?

Figyelt kérdés
Mennyire mérgező?

2013. jún. 14. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már én is főztem ilyenből levest, kivágtam, ahol fekete volt, a többi rész teljesen jó volt és megkóstolva is finom.
2013. jún. 14. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó vastagon kell megpucolni és mehet a levesbe :)
2013. jún. 15. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, végül megettem, túléltem :)
2013. jún. 16. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért vigyázzatok,egyéb élelmiszernél ezt ne csináljátok.

A toxin benne lehet a még nem penészes részekben is,komoly betegséget okozhat!Óvatosan! :)

2013. jún. 18. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor kell kidobni a penészes ételt, ha folyékony, lágy vagy lyukacsos szerkezetű (lekvár, főtt készétel, húsok, lágy gyümölcsök barack, szilva, zöldségek paradicsom, lyukacsos kenyér, sütemények), de ha kemény, pl kemény sajtok, répa, akkor vastagon érdemes kivágni és meg lehet enni
2016. jún. 4. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!