Napi fél kg kenyért mennyire káros?
Azért, hogy vannak olyan hülyék is mint a szasza nevű hozzászólók ez vicc!!! Nem gyanús, hogy 0% a kérdésre adott válaszod?!! Ne fogyasszon sót???? Ekkora hülyét!!! Megdöglesz só nélkül te szerencsétlen!!! Nézz már először utána, mielőtt hülyeséget irkálsz! Egy kis szösszenet amit emberi nyelven elmond dr. Lenkey Gábor. https://www.youtube.com/watch?v=BjxB2IVtGJ0
De normális orvosok, akik gyógyítani akarnak, és gyógyítanak is, ők is elmondjál, hogy sóra igenis szüksége van a szervezetnek! De van aki abban hisz amit a tévében lát! Csak nézzetek meg egy reklám blokkot. Mennyi tetves gyógyszert reklámoznak???? És a sok hülye rohan a patikába, és megveszi, mert a tévében látta, és az jó! És itt NAGY TISZTELET a kivételnek!!! Az én előző orvosom is írta mindig a vérnyomáscsökkentőt, egyszer ilyet, egyszer olyat, szóval kísérletezett rajtam. Kerestem egy normális orvost, aki annyit kért, hogy írjam össze egy hétig minden napomat. Mennyit eszek, ISZOK, mozgok,stb. Felírtam, és meghallgattam a tanácsát, és a gyógyszer mellett állandó 180-200-as vérnyomásom, most gyógyszer nélkül lett 130. És nem szedek semmilyen gyógyszert. És nem is áll szándékomban. És fogyasztok sót is! Élj gyógyszer nélkül igyál sokat, és sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!