Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Savanyú káposzta párolva vagy...

Savanyú káposzta párolva vagy nyersen?

Figyelt kérdés

Azt olvastam,h nyersen nem jo,inkább párolva,de miért?

Párolva is hashajtó hatású?

Párolás során nem fő ki belőle a vitamin?

Kalóriatartalma ugyanannyi marad?(semmi zsiradékot, semmit nem teszek hozzá csak vizet)



2016. szept. 3. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Vizet te ugyan nem fogod megpárolni, max megfőzni.

Attól meg szerinted hogyan változna a kalóriatartalma?

Csak a C vitamin tartalmát nyírod ki teljesen.

2016. szept. 3. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne nyersen enni?

Nagyon előnyös élettani hatásai vannak,többek közt segít a bélflóra egészségesen tartásában,a benne lévő tejsav baktériumoknak,és magas élelmirost tartalmának köszönhetően.

2016. szept. 3. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!