Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tippek, hogy ne romoljon meg...

Tippek, hogy ne romoljon meg a hús?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap kaptam 1 kilo csirkemellet kiolvasztva ,ami szuper , de nem tudom megcsinálni holnap délutánig. A gond az , hogy nincs mély hűtőnk :/ kibírja még egy napot , vagy mit csináljak , hogy ne romoljon meg? Köszi a válaszokat.

#hús #megromlás #nincs mélyhűtő
2017. okt. 8. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pácold be valamilyen fűszerrelés öntsd fel olajjal. Az olaj szigetel.

De az is elég ha fokhagymás tejbe áztatod.

2017. okt. 8. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szomszéd, ahova át lehet vinni?
2017. okt. 8. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiolvadt, akkor volt már fagyasztva, ne fagyaszd le újra.
2017. okt. 8. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Fokhagymás enyhén sós tejben pácolva a hűtőben egy napig biztosan eláll.

Joghurtos pácot is készíthetsz: só, őrölt kömény, fokhagyma, bors és paprika meg egy nagy pohár joghurt.

2017. okt. 8. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma megsütöd, akkor úgy a hütöben símán kibír 3-5 napot!
2017. okt. 8. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megsütni kb 20-25 perc maximum - ennyi idöd biztos van, sütve meg eláll napokig.
2017. okt. 8. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!