Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Svéd uborkasalátát tett már...

Svéd uborkasalátát tett már el valaki? Ha túl erős az ecetes lé, az majd állás közben fog kicsit gyengülni?

Figyelt kérdés

Persze lehet alakítani a recepten ízlés szerint, de én most csináltam először, és mindenből az előírt mennyiséget mértem ki.

A recept ugyanannyi ecetet ír, mint vizet.

Ezt frissen erősnek találtam, de az első adagot eltettem így.

Mi a tapasztalat, később másabb lesz az összeéréstől?



2019. júl. 15. 16:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Miután jobban beleástam magam, rengeteg receptes oldalon megtaláltam ezt a receptet, ilyen arányokkal, illetve időközben már többször tettem el, mindig amennyi uborka érik...

A "sok is" meg az "ehetetlen lesz" számomra egyet jelent: soha ki sem próbáltátok.

Ezek már kipróbált, finomhangolt receptek, a magyar ecetre alakítva, és nem, nem sok a mennyiség, ha valaki idetévedne, mert ő is épp akar csinálni, ne dőljön be azoknak, akik csak találgatnak, de sosem ettek.

10%-os ecetet használok, amennyit a recept ír, de lehet bele egyéb fűszereket is tenni, tényleg sok recept van a neten, lehet olvasgatni.

2019. aug. 11. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Köszi a visszajelzést. Egyébként tökéltesen igazad van, aki nem próbálta, csak okoskodik, az félrevezet másokat.
2019. aug. 11. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!