Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az meg nem sütött de elöre be...

Az meg nem sütött de elöre be pacolt rantott hús fagyasztható?

Figyelt kérdés
Bele van forgatva tojasba, tejbe , lisztbe. Kicsit sok lett es masnap mar nem eszi meg a ferjem. Kezdö haziasszony vagyok

2022. nov. 23. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Bármi lefagyasztható, de ez kiolvasztás után egy csirízes trutyi lesz.

Ami nem jelenti azt, hogy kezelhetetlen is lesz.


Amúgy ezt alapból nehezen tudom értelmezni, ha már tojás is van rajta, az félig be van bundázva, mert pácba tojás nem kell.

Szóval elég érdekesen főzöl...

Na mindegy.

Hát egyfelől lefagyaszthatod, és ha kiolvasztod, meglátod, vagy leszeded róla ezt a lisztes izét, vagy újra lisztezed, + tojás, + zs.morzsa.


Másfelől meg egy nem kiszárított, gyorsan lehűtött frissensültet másnap is fel lehet frissíteni, pláne egy párizsi bundásat, (amin nincs zs.morzsa, ami szárítja a húst) , egy serpenyőben szárazon kicsit átpirítva, vagy "párizsis" melegszendvicsnek szendvicssütőben...

Az új dolgokra nyitottnak kell lenni, ha ez ellen elzárkózik a férjed, üzenek neki egy baráti nyakon verést. :)

De ha nincs megsütve, csak ez a cucc van rajta, akkor egy kis fokhagymás mustáros keverékbe holnap beforgatva, kevés zsiradékon megsütve, holnap lehet belőle friss fogás, egy ilyen fleckenre hajazó pecsenye, egy kicsit vastagabb bundában.

Erre mondják, hogy főzni nem tudni kell, (persze kellenek az alapok) hanem merni! :)

2022. nov. 23. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem lesz jó, a panír rosszul fog reagálni a fagyasztásra, ragadni fog. Amit készen lehet kapni, azokat elősütik, de nem tudom, hogyan. A férjed nem eszi meg másnap, de te sem? Én biztos felfalnám az egészet😂😂
2022. nov. 23. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

...Amúgy már csak azért is ezt a holnapi átalakított megsütést választanám, mert egy otthoni lassú lefagyasztás nem igazán tesz jót egy húsnak.

Pláne ha ki is van kloffolva... azt a fagyasztás eléggé meggyötri, (túl sok sejtfolyadékot veszít) és egy szikkadtabb, szárazabb, végeredményt kapsz majd készételként.

2022. nov. 23. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam bepanírozni húst, elősütöm fedő alatt, amíg épphogy aranyszínű lesz és így fagyasztom le. Pont olyan lesz, mint a bolti, nem szárad ki, pár perc alatt készre sül, ha kiveszem a fagyasztóból.
2022. nov. 23. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Milyen bepácolt? Milyen tej? Milyen zsemlemorzsa?
2022. nov. 23. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

Rettensö sokan írnak értelmetlen dolgokat.

A bepanírozott (szerintem erre gondolt a kérdezö, csak valamiért eltévesztette) nyers húst le lehet fagyasztani, minden gond nélkül meg lehet sütni, csak TILOS kiolvasztani sütés elött, ennyi a titka.

Ugyanolyan lesz, mint frissen panírozva.

Sok éve rendszeresen fagyasztok le bepanírozott húst - utálok panírozni, ezért egyszerre megcsinálok többet egy veszödséggel - és fóliával elválasztva egymástól fagyasztom.

Amikor enni akarjuk, fagyosan kezdem sütni, soha nem lett semmi baja, tökéletesre sül.

2022. nov. 23. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!