Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a fagyasztott...

Hogyan kell a fagyasztott hekket paprikás liszttel elkészíteni?

Figyelt kérdés
Igazán arra vagyok kíváncsi,hogy hogyan kell a paprikás lisztben megforgatni majd kisütni,hogy a prézli ne essen le róla?Van valakinek valami ötlete?
2010. dec. 23. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi trükkje nincs! Megsózod a halat, beleforgatod az összekevert lisztbe, és rögtön mehet a forró olajba!
2010. dec. 23. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
És a fagyasztottat mikor szoktad kivenni a hűtőből?Előző este vagy sütés előtt pár órával?Tanuló szakács vagyok.Azt mondják a lényeg,hogy ne legyen vizes.Honnan tudom,hogy már nem enged több vizet?
2010. dec. 23. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Mielőtt megsózod a halat, hegyes késsel szúrkáld meg, hogy a belsejébe is belemenjen a só, egy nagyobb tálba tedd bele, és súlyozd le, egy fél napig, utána forgasd bele jó minőségű pirospaprikával összekevert RÉTES LISZT-be!!!! És forró olajba süsd ki.
2010. dec. 24. 01:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. A P RÉ Z L I T FELEJTSD EL!!!!
2010. dec. 24. 01:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem kell sokáig olvasztgatni, a sózástól úgyis felenged kissé! A bevagdosás is jó tesz neki, amit fentebb irtak.

A nedvesség annyiban érdekes csak, hogy a forró olaj felhabzik tőle, esetleg kifut, de a paprikás liszt jobban tapad a nedves felületre, és fel is szívja a vizet.


A hal minél egyszerűben van elkészítve, annál jobb...

2010. dec. 24. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Még egy számomra fontos kérdés.Honnan tudom mikor olvadt ki eléggé és így mikor kezdhetem a műveleteket?
2010. dec. 24. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha a vastagjánál be tudod vagdosni, akkor már jó!
2010. dec. 24. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. dec. 24. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Összekevered a paprikát és a lisztet,beleforgatod a halat, majd megsütöd.Semmi bonyolult nincs rajta.
2010. dec. 30. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 dédi dldi válasza:
Valakitől azt hallottam , hogy a bőrét le kell húzni . Igaz lenne ?
2015. dec. 18. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!