Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » HELP Helyesen csináltam, ha?

HELP Helyesen csináltam, ha?

Figyelt kérdés

Vettünk ma ananászt (rendest, nem azt akonzervest), meghámoztuk, de nem fogyott el, és a maradékot holnap szeretném megenni reggelire.

Becsomagoltam alufóliába, és úgy tettem be a hűtőbe. Jól csináltam?

Vagy hagyhatom kinn is, a konyhapulton alufóliában/alufólia nélkül?


2011. febr. 15. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Tökéletesen csináltad. Konyhapulton becsomagolatlanul nem jó hagyni, mert rámászhat valami bogár, lepi a por stb. Becsomagolni azért sem árt, mert így nem szikkad ki annyira, mint a levegőn (de a hűtőben is szikkad). Hűtőbe meg érdemes betenni, lehet a konyhapulton se lenne baja, de ha befér a hűtőbe minek kockáztatni?


A hűtőbe amúgy sem érdemes becsomagolatlanul elhelyezni ételeket vagy olyan zöldséget/gyümölcsöt, ami már meg van pucolva. Anyum kereskedelmit végzett, ő részletesen elmondta nekem még régen, hogy miért (nem csak a kiszikkadás miatt). Most itt nem fejtenem ki. Csak azért írom le, mert sokan nem csomagolják be.

2011. febr. 15. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én hűtőbe raknám úgy, ahogy te írtad!
2011. febr. 15. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne alut használj ,hanem műanyag fóliát!

És persze tedd hűtőbe!

2011. febr. 16. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!