Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott húst hogy kell lefagya...

Rántott húst hogy kell lefagyasztani és utána kisütni, hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
A nyers csirkemellet gondoltam kipanírozom és tálcán lefagyasztom, de ha ki akarom sütni akkor fagyosan kell a olajba tenni vagy hogy szokták csinálni?
2011. dec. 30. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Fagyosan, forró olajba. csak legyen vékony szeletekre vágva a hús, hogy át tudjon sülni
2011. dec. 30. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Ha felengeded akkor elázik a panir. Fagyosan kell forró olajban kisütni.
2011. dec. 30. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. dec. 30. 16:41
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is fagyosan teszem bele a forró olajba. Én úgy fagyasztom, hogy folpack-kal alá-fölé-alá fölé...(azaz folpack-hús-folpack-hús) teszem, így nem kell tálca és könnyen szét lehet szedni, nem tapad össze, így ha csak magamnak vagy a gyereknek akarok 1-2 db-ot kisütni, akkor sem kell az egészet olvasztgatni, kiveszem, leszedem és mehet az olajba.
2011. dec. 30. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!