Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Paradicsom eltevés Szeretnék...

Paradicsom eltevés Szeretnék télire paradicsomot eltenni, de nem tudom, hogy tegyem el, hogy megőrizze eredeti állagát? Ha a fagyasztóba teszem akkor nagyon löttyedt, és nem jó csak lecsónak vagy levesnek. Nem tudom hogy tegyem el.

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy nem lehet eltenni semmilyen módon, ahogy elképzeled,hidegkaja mellé cikkekre vágra úgy enni, mint nyáron.ergo nem őrzi meg az eredeti állagát.

mindenre jó fagyasztva, de zsíroskenyér mellé nem. sajnos:(

2012. júl. 27. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak abból a célból tudsz eltenni belőle, hogy főzzed: lecsónak, levesbe, pörköltbe. De már salátának sem fogod tudni használni, ha a fagyóból kivetted, mert a fagyasztás során a jégkristályok teljesen szétroncsolták a szerkezetét.
2012. júl. 28. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Az kár! :( Igen azt tudom,hogy ha fagyóba teszem utánna már nem jó csak ételbe tenni. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!