Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sokszor hallottam, h egyesek...

Sokszor hallottam, h egyesek megveszik a kenyeret és lefagyasszák, később felengedve fogyasszák el. Ezt praktikusnak tartom. Mi a módja ennek?

Figyelt kérdés
Értem ezt: meddig lehet lefagyasztva a kenyér?(nemhiszem h végtelenségig); Milyen zacskóba tegyem be a mélyhűtőbe? (zscsaiba vizes lesz a kenyér mikor kienged,nemde?)
2012. aug. 21. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi csak kiflivel és zsemlével csináljuk ezt. Megveszünk frissen 2-3 napi adagot, berakjuk a fagyóba, mielőtt enni akarjuk pár perccel kivesszük, hogy olvadjon, aztán rárakjuk a kenyérpirítóra csak oda a tetejére, a kiáramló hőtől teljesen felenged és olyan ropogós lesz, mintha akkor hoztuk volna a boltból. A kenyérről nem tudok nyilatkozni, azt nem eszünk. Amúgy mi abban a nejlonban szoktuk betenni amiben megvesszük, de aztán darabonként vesszük ki és egy tányéron olvasztjuk, nem a zacskóban.
2012. aug. 22. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Én magamnak sütöm a kenyeret, szeletelve teszem be zacskóban, és mikor kiveszek, általában 3-4 szeletet.. vagy mikróban olvasztom ki, ez 2-3 perc, vagy a kenyértartóba teszem simán egy zacsiba, így 1-2 óra alatt kiolvad.

Nekem mindig olyan marad, mint frissen.

2012. aug. 22. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!