Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen húsból, és hogyan...

Milyen húsból, és hogyan készül az "igazi" tökéletes, rántott hús?

Figyelt kérdés

Mitől lesz tökéletes? Hogyan ne csináljuk? Miért sül rá a bő, forró,friss olajban első sütésnél a prézli, sötétebb rárakódásokat képezve?

Prézli, lisztfajta, tojás, előkészítés, kisütés technikája?

Előre is köszönöm!


2012. dec. 27. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

"Ezek szerint jól tudtam, hogy a sertéskaraj volt az eredeti húsféle, amiből a rántott szelet elindult? Pontozás ide, pontozás oda, ... :))))"


Nem jól tudtad. Borjúhús volt az eredeti. A Gundel Károly Szki-ban végeztem, többek közt ez is a tananyag részét képezte, egyébként a linkelt cikk tökéletesen leírja.

2012. dec. 27. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 doboszoli ***** válasza:

Ma 15:49

Ment a zöld, egyetértünk!

2012. dec. 27. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!