Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Marha pörköltet, étolajjal...

Marha pörköltet, étolajjal vagy zsírral jobb készíteni?

Figyelt kérdés

Kezdő, amatőr, próbálkozó "szakács" vagyok.

Hozzá értők, profik, mesterek ! Írjátok meg légy szíves, hogy a konyhába főzéskor, sütéskor, nagy általános "szabályként" mikor és mihez használjunk inkább étolajat és mihez házi zsírt? Illetve mik azok az étel fajták ahol csak is zsírral vagy csakis étolajjal készítsük el a kaját mert különben élvezhetetlen lesz a minősége, íze.

Remélem sikerült jól és értelmesen megírnom, hogy mit szeretnék tudni, kérdezni.



2018. máj. 26. 19:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése. :Feleségem és én a növényi alapú ételeket inkább olajjal, az állati alapanyagú ételeket CSAK zsírral készítjük!
2018. jún. 6. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Zsírral.
2022. ápr. 20. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!