Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek a házi zsírba,...

Mit tegyek a házi zsírba, hogy a zsír ne avasodjon meg?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A zsír a napfény és az oxigén hatására avasodik a meleg elősegíti.
2010. jún. 18. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Beletenni nem kell semmit, a zsír egy évig eláll így is, ha rendesen ki van sütve, hideg és sötét helyen van tárolva és nem érintkezik nagy felületen levegövel.
2010. jún. 18. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válazsokat. A zsír bödönben van sötét helyen le van fedve, de most már meleg van és félek, hogy megavasodik. Tudom biztosan, hogy a nagyszüleim raktak bele valamit, csak nem emlékszem, hogy mit. Őket már nem tudom sajnos megkérdezni, mert már nem élnek. Ha valaki tud valami okosat, az írja meg nekem :-)Köszi.
2010. jún. 19. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:

szia! én szódabikarbónát hallottam, de sajnos arányokat nem tudok.

üdv.

2010. jún. 21. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én anyukám a tepertő kisülése után egy kis tejet öntött a zsírba, ettől isteni illata, és íze lett! Én mostanában a hűtőben tartom a zsírt.
2010. jún. 25. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!