Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Parizer rántási problémák?

Parizer rántási problémák?

Figyelt kérdés

Mostanában többször csinálok rántott parizert, bécsi módra, azaz liszt - tojás - zsemlemorzsa bundában.


Egyre többször tűnik fel, hogy felreped a bunda sütés közben, Sokszor felpúposodik a szalámi, talán ez okozhatja , de érdekelne a ti tapasztalatotok.


Amikre én gondolok:


-nem egyforma vastag a szalámi szelet, mert rúdból, kézzel vágom.

-hideg a szalámi

-kicsi a szalámi átmérője és a bundának nincs elegendő rugalmassága.

-a szalámi egyik alapanyaga okozza.


Kinek milyen tapasztalatai vannak ?



#bunda #rántott parizer #bécsi mód
2018. szept. 9. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Vajon régebben is magas volt a parizer víztartalma ?

Úgy rémlik , mintha nem lettek volna ilyen gondok.

Igaz, akkoriban mindig szeletelt parizert vettem, ami nagyobb átmérőjű volt.

Most a Pick parizerét veszem, ami kisebb átmérőjű és rúdban van.

A rúdban vásárolt sokkal tovább eláll.

2018. szept. 10. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

11

MIvel a te "szín parizered" 63%-ban tartalmaz csak disznóhúst, akármi lehet az oka az alábbi szemetekből a problémádnak:

Összetevők: Víz, Sertésszalonna, Sertésbőrke, Sertésín, Szójafehérje, Étkezési só, Keményítő, Stabilizátor (E450), Dextróz, Antioxidáns (E316), Aromák, Füstaroma, Ízfokozó (E621), Fűszerek, Színezék (E120), Tartósítószer (E250)

2018. szept. 10. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

#12

Most írja le még egyszer, hogy TUDJA, DE SZERETI?

2018. szept. 10. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
26%

13

Ne ordíts. Azt írtam, hogy a felsorolt összetevők közül akármelyik reagálhat úgy, ami a problémáját okozza. Nem vagyunk kémikusok.

2018. szept. 10. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!