Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak, hogy a kínai...

Mit csináljak, hogy a kínai szezámmagos csirke ropogós maradjon miután a mázba forgattam? Milyen recept alapján csináljátok?

Figyelt kérdés

Én ezt használom

[link]


2019. márc. 28. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én mindig csak annyit forgatok be, amit megeszek, nem ázik el.
2019. márc. 28. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne tegyél tojást a bundához. Nekem bevált, sokat kísérleteztem.
2019. márc. 28. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!