Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készül a zabkorpa?

Hogyan készül a zabkorpa?

Figyelt kérdés

Zabpelyhet szoktam venni, azt ledarálom, leszitálom, így zablisztet kapok. De fennmarad egy jelentős rostos rész. Ez a ZABKORPA?

Vagy az teljesen más része a zabnak?


Köszönöm!



2019. ápr. 13. 09:00
 1/1 masni1 válasza:
A malomban a zabot megőrlik mint a búzát. A búzából búzakorpa lesz a zabból zabkorpa. Amit írsz az is jó zabkorpa helyett, de a valódi zabkorpa a zabnak a héja. A zabpehely csak összenyomott zabszem.
2019. ápr. 20. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!