Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szárított csiperke gombát,...

Szárított csiperke gombát, gomb darabokat, gomba port hogyan lehet csinálni s hogyan tartható el sokáig?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 18:21
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
61%
Felszeleteled és pl sütőbe leszed. De az ajtaját támaszd ki pl egy gyufáskatujával hogy a pára távozzon. És ne legyen túl meleg. Úgy is látod ha kész. Befőttes üvegbe tárolhatod. Le is lehet darálni.
2019. ápr. 25. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én aszalóban szoktam, de drótra felfűzve kamrában, padláson is szárítható.
2019. ápr. 25. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!