Ételek, italok - Gyakori kérdések
Tudnátok olyan szakácskönyvet ajánlani, ahol kifejezetten KEZDŐKNEK írják le, hogy mit hogyan?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
8
Fényképes tortához csak ostyát lehet használni, vagy jó egy sima kinyomtatott kép is? Csak ugye az nem ehető. De egyszerűbb lenne nekem, mert elég sürgős a torta. Megoldható vele?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Havana Club Anejo Especial 40% vagy a CAPTAIN MORGAN SPICED RUM 35% a jobb rum?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Sajnos még mindig nem tudom, hogy Budapesten holkaphatok olyan tejport, amelyikből tejet készíthetnék. Megtudhatom valakitől melyik üzletben vehetek tejport?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
A száraz babot szódabikarbonás vizbe áztatom 1 éjszakára akkor hamarabb puhul? Van ilyen modszer?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
8
Miért írják több pogácsareceptben, hogy a meggyúrt tésztát pihentetni tegyük hűtőbe, "hogy ne keljen meg"? Nem éppen az a jó, ha megkel a pogácsa?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Egy étteremben a mosogatói munkakör mennyire nehéz? Csak az edények mosogatása (fekete, fehér mosogató hivatalosan) a feladata vagy a konyha illetve a konyhaz...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!