Ételek, italok - Gyakori kérdések
Nagyon szeretem a ketchupös és mustáros csirkeszárnyat, de sütés közben mindig lejön róla a pác. Mit lehetne ellene tenni? Hogy rajta maradjon a szaft.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
Jellegzetes szaga van egy ismerősöm főztjének. Minden étele ugyanolyan szaggal bír. Hogy lehet úgy főzni, hogy minden kajának legyen egy ilyen szaga?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Mikor kávét iszom, mindig pörgök, jó a kedvem, meg minden. Örökké ilyen hatással lesz rám, vagy egy idő után "immunis" leszek rá?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Szárított búzacsíra használható rántott húshoz liszt helyett vagy abba belekeverve? Ötletek? Hántolt árpa felhasználása? Rántott húsra gondoltam, zsemlemorzsába...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Ezt a csokit keresem. (lejjebb linkek) tudtok boltot ahol ez kapható? Lehetőleg budapesten.
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Egy edényboltba láttam Kínai öntöttvas edényt-fedővel, mit lehet ebben készíteni (sütőben használható? ) és van valakinek erről tapasztalata?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
10
Meddig állnak el a pezsgők. Jó Törleyről van szó és szerintem max 6-10 hónaposak. Szerintetek megiható? (+ pálinka kb. meddig áll el? Két-Három évig? )
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!