Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a vastag gofri titka?

Mi a vastag gofri titka?

Figyelt kérdés

A recept? a sütő?


Először csináltam, finomak lettek csak nyeszlett vékonyak...



jan. 4. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg túl híg volt a tésztád.

Milyen recept volt?

jan. 4. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a cikkben van többféle recept is:


[link]

jan. 4. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:

Sütőporos, vajas, vanília cukros recept volt a nosalty-n. De annyi van, hogy már nem találom meg.


Lehet azzal volt a baj, hogy két adagra csináltam és így feleződött minden...

jan. 4. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
öööö.... ha mindent feleztél, attól nem változna a tészta konzisztenciája....
jan. 4. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy fogalmam sincs (még), hogy milyen a "túl híg" tészta... vagy hogy miért nem sikerült. Majd kipróbálok egy másik receptet is - de ugye a sütőn nem múlik?
jan. 4. 19:50
 6/9 anonim válasza:
100%
Valamennyire a sütőn is múlik. Elromlott az előző gofrisütőnk ezért venni kellett egy újat és ugye ugyanazt a receptet használjuk, mégis vékonyabb lett.
jan. 4. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Menj el egy gofris büfébe és lesd meg, mennyire sűrű tésztát használnak...
jan. 4. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, és jó az ötlet, de pici városban lakom, errefelé csak a boltban előre csomagolt gofrival találkozik az ember, nemhogy gofri büfével...:)
jan. 5. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a tésztától függ: Többféle gofri sütő létezik. Mindegyikbe másféle gofri tészta kell. Mi magyarok a legtöbb esetben waffel sütőt használunk a belga gofri sütővel ellentétben. A waffel sütőben sosem lesz vastag és ropógos az elkészült waffel. Jól megsült az lesz. A belga gofri sütőben pedig vastag és ropógos lesz az eredmény. [link]
jan. 5. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!