Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zsír nèlkül sütő gépekben...

A zsír nèlkül sütő gépekben is finom az étel?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

az air-fryer, actiFry tipusúakra gondolsz?


Finom, de ne várj olyan élményt, mint egy mekdöncis pommfrit!

2021. febr. 16. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Hajjaj! SŐT! De ahogy előttem is írják, akit bepaliztak már a mekdonaldszos műanyag xarra annak semmi más nem lesz jó.
2021. febr. 16. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Rántott sajt is finom benne? Amit, én panírozok otthon?
2021. febr. 17. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van itthon, néhányszor használom krumplisütéshez, másra számomra nem való. Én csalódtam benne.
2021. febr. 17. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A rántott cuccok alapvető tulajdonsága, hogy olajban/zsiradékban sülnek. Természetesen bármit - ezeket is - meg lehet sütni sütőben, vagy ebben a kütyüben - de ne várj ugyanolyan ízélményt, mint a hagyományosan sütöttnél.


Én kétszer próbáltam légkeverős sütőben sütni rántotthúst: először és utoljára. :-D


Ha valakinek szigorúan számolni kell a kalóriákat, vagy egyéb okokból kifolyólag nem ehet bizonyos dolgokat, akkor szerintem inkább kerülni kell és másféléket főzni.

A panír szárazon kisütve szájpadlásszaggató kemény izé lesz...

2021. febr. 17. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És ha a sütőben sütés előtt, esetleg közben megsprickolnád olajjal, az nem működne? Akkor nem lenne száraz a külseje.
2021. febr. 17. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

6: én eleve így csináltam (5-ös vagyok).


Meg sem közelíti azt a finom omlós panírt, ami hagyományos módon sül.


Ahogy mondtam, nekem konkrétan felhorzsolta a szájpadlásomat.

2021. febr. 17. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"És ha a sütőben sütés előtt, esetleg közben megsprickolnád olajjal, az nem működne?"



HA annyi olajat spriccelsz rá, amit írnak, akkor semmivel sem zsírszegényebb, mint hagyományosan sütve, viszont ennek ellenére kiszáerad rajta a panír.


Szerintem jobb, ha néha eszel és nem úl sok trendesen kisütött rántott valamit, ami finom, mint azt,ami ugyan nem jó sem ízre, sem állagra, cserébe viszont semmivel sem kalória- illetve zsírszegényebb.

2021. febr. 17. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Megvan a roppant egyszerű megoldás. Nem eszek rántotthúst, hanem máshogy készítem el. Halat már úgyis csak párolva tudok enni, magasról veri az olajban áztatottat.
2021. febr. 17. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es: ha neked a rántott = olajban áztatott, akkor nem tudod, hogy kell elkészíteni. A rendesen kisütött rántott akármi ugyanis nem "ázik" az olajban, nem is szabad észrevehetöen olajosnak lennie.

Másrészt ha valaki rántott húst/halat akar enni, akkor nem fog jól esni neki egy párolt/fött akármi helyette.

2021. febr. 18. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!