Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vörös lencse habzik ... ti...

Vörös lencse habzik ... ti mit tesztek evvel?

Figyelt kérdés

Vörös lencsebol foztem ma fozeleket.

elötte valo ejszaka beaztattam.


Meglepodtem hogy amikor foztem habzott, utanna olvastam, tudom mar miert habzott.


A kerdesem viszont az lenne ti akkor le szeditek ezt a habot vagy evvel egyutt eszitek? en bevallom kabvargattam a hab feloldodott es ugy ettem...



2023. jún. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Vöröslencsét minek áztattad be? Az áztatás nélkül 15 perc alatt megfő. Mégis hogy nézett az ki? Én átmosom sokszor főzés előtt. Közben is habzik, de én nem szedem le.
2023. jún. 5. 23:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
oh ok. de hulye vagyok. ezert lett olyan pepes az egesz fozelek aztan. :-D aj. na jol van. köszi az infot. akkor csak sima lencset kell aztatni..
2023. jún. 6. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak a simát. 🙂
2023. jún. 6. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sose áztatom, soss habozom. Egyszer átmosom és neha 10, néha 20 perc és kész is
2023. jún. 6. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A fehérje tartalma miatt habzik, mint a sárgaborsó, csicseri borsó is.
2023. jún. 7. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!