Kolbász sütése serpenyőben?
Vettem vákumcsomagolt debrecenit a sparban, és szeretném megsütni, de nem sütőben.
Tudom, ostoba kérdés, de serpenyőben hogy kell sütni? Honnan tudom, hogy kész van? Kis lángon kell?
Nagyon köszi...





Kis lángon fedő alatt egy kis zsírban, vagy olajban.
10 perc múlva megnézed, ha látod, hogy átsűlt, megfordítod, a másik oldalnak már elég kb. fele annyi idő.















Érdemes bevagdosni és közepes lángon mehet,pici zsiradék alá.
Kis lángon csak fő.





Az 1-es elég sok butaságot ír!
A debrecenit forró (NEM kis lángon!) olajban kell sütni, márcsak azért is, mert az már fött, nem kell átsülnie, csak felforrósodnia.
Ahogy a többiek írták, megszurkálod, megvárod, mire megsül, megfordítod, a másik oldalt ugyanígy és már eheted is.





Mi főzve szeretjük.
Anno a Balatonon, a strandon 1 pár főtt Debreceni, mustárral , kovászos uborkával, friss kenyérrel, 1 korsó sörrel mennyei volt!
👍😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!