Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Majorannás csirkecombot...

Majorannás csirkecombot sütnék, tepsiben vagy serpenyőben kell?

Figyelt kérdés
Hol sül át alaposan?
2011. szept. 8. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkét módon lehet. A sütöben egyszerübb, mert csak be kell füszerezni a combokat, belerakni egy tüzálló edénybe (NEM kell kizsirozni vagy olajozni), lefedni és a hideg sütöbe tenni. Mire felmelegszik, lesz annyi leve, hogy nem ég le, és a végén nem fog úszni a zsirban. KB. fél óra-óra alatt puha. A végén vedd le a tetöt és piritsd meg kicsit.


A tüzhelyen ugyanigy készül, csak ott nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy lekapjon, ha meg kevergeted, akkor könnyen szétesik.

2011. szept. 8. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor marad a sütő! Köszi szépen!!
2011. szept. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!