Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megcsinálni a thai...

Hogy kell megcsinálni a thai rákpanír port?

Figyelt kérdés
Nővéremtől kaptam ajándékba, de nincs rajta magyar nyelvű leírás, a tájföldit meg még a fordítóba se tudom beírni. A pontos neve: Miwon Bot chien Xu (vagy valami ilyesmi). Elvileg vízzel kell oldani, megforgatni benne a garnélát, és olajban kisütni, de én ezért kíváncsi lennék, van-e valaki, aki többet tud róla, lehet-e jobb is.

2012. márc. 16. 18:41
 1/1 anonim ***** válasza:

gőzöm nincs hogyan kell csinálni azt a bizonyos port, de ezek általában fűszert, 2-3 rész keményítőt és 1 rész lisztet tartalmaznak - ha megforgatod a rákot tojásban és utána a porban, akkor elvileg nem lőhetsz vele bakot és finom ropogós lesz


a másik opció, hogy sörtészta/sűrű palacsintatészta sűrűségűre kevered vízzel és abba mártogatod a rákokat

2012. márc. 17. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!