Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kókuszzsír miért egészségese...

A kókuszzsír miért egészségesebb, mint mondjuk a napraforgó étolaj, amikor több telített zsírsavat tartalmaz?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Most éppen ez a divat....
2014. aug. 13. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
28%
Azt is el kell adni, ahogyan a korpát is. Ezért egészségesebb a teljes kiőrlésű liszt is.
2014. aug. 13. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
Egyrészt mert a telített zsírsavat a szervezet tudja hasznosítani és nagy hő hatására ezek nem változnak transzzsírsavvá, ami egészségtelen, míg a napraforgóolajban felszabadulnak a transzzsírsavak a forróság hatására.
2014. aug. 13. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!