Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nem kelt meg rendesen a...

Ha nem kelt meg rendesen a pizza tészta, attól még ehető lesz?

Figyelt kérdés
Úgy csináltam, ahogy a leírásban volt, liszt közepébe kevés langyos víz, élesztő kicsit felfutott összekevertem összegyúrtam és hagytam meleg helyen. De nem kelt meg nagyon még talán másfélszeresére sem. Lehet belőle gond?

2016. máj. 11. 15:14
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem, én is jártam már így :)))
2016. máj. 11. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond, természetesen ehető, csak nem az "igazi ". Esetleg nem lesz olyan puha "paplanos ", de van aki, meg pont azt szereti, ha egy kicsit keményebb a tészta. Ízlés dolga, ki így, ki úgy.
2016. máj. 11. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen lett ??

Én úgy szeretem ha picit roppanós és véknya a tésztája ..

2016. máj. 11. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett első próbálkozásra meg pláne! :)
2016. jún. 3. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 voltam ..

GRATTUUULAAA :)

2016. jún. 4. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!