Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tejszínes megylevest úgy el...

A tejszínes megylevest úgy el lehet készíteni hogy a megy levéhez engedek még egy kis vizet úgy elkezdem főzni majd rakok bele fahéjt szegfűszeget cukrot citromlevet majd a tejszín vagy rakeverjek ki még vizbe lisztetis?

Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én vaníliáspudinggal szoktam sűríteni.


Meggylé gyümölcsök, esetleg kis víz, felforralom.


Közben pudingport kikeverek tejszínnel, és ahhoz merek forró levest (ha már a gyümik puhák), alaposan elkeverem, majd mehet a levesbe.

Még átforralom, hogy sűrűsödjön és kész.

2018. jan. 25. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szegfűszeg, fahéj, csillagánizs, vaníliás cukor, ilyesmiket teszek bele, meg citromgerezdeket.
2018. jan. 25. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy csinálom, hogy az #1. De alternatív megoldasként keményítőt/lisztet is tehetsz bele + vaníliarudat
2018. jan. 25. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!