Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen salátákat, zöldséges...

Milyen salátákat, zöldséges kajákat csináljak a férjemnek, aki húst hússal eszik, és az egyetlen zöldséges étel amit megeszik az a gyros?

Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyet, ha egyszer nem eszi.
2019. máj. 21. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nos, adja magát a gyros. Komolyan nem értem az iylen kérdéseket. Ha nem eszi meg a zöldséget, mindegy hohy mit csinálsz neki belőle, nem eszi meg.
2019. máj. 21. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Cézár saláta
2019. máj. 21. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Ne erőltesd rá, ha nem eszi meg.
2019. máj. 21. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Ha sonkás szendvicsbe beleraksz pár szelet paprikát vagy uborkát, vagy a a sült hús mellé valami főzeléket csinálsz úgy se eszi meg?


én is húsos vagyok de így azért eszek kis zöldséget is

2019. máj. 21. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell vele csak zöldséget tartalmazó ételeket etetni ha nem azt szereti. Viszont a húsok nagyon sok körettel elkészíthetők, ezek között vannak mindenféle zöldségesek is. A gyrost lehet mondjuk házilag is elkészíteni, de ugyanabból a pár zöldségből más húsokhoz is ki lehet hozni egyszerű salátákat.
2019. máj. 21. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
ha nem enne zöldséget, már elhalálozott volna skorbutban
2019. máj. 21. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű. Gyrost házilag. A húsevők szeretik a szaftosabb húsokat. A gyros alapja pedig a jó szaftos hús, ami kívül megperzselt, belül puha.

Érdemes utána olvasni, hogyan lehet minél szaftosabbra megcsinálni a gyroshúst - közbe azért figyelni arra, hogy ne legyen túl nagy a zsírmennyiség se. Ehhez nem feltétlen kell direkt zsíros húsokat venni. A neten sok megoldást találni, hogyan készülhet szaftos házi gyros pulyka- vagy csirkecombból is.


A fűszerezést illetően: az igazi szakács házilag készíti el magának a jóféle gyros fűszert - legalább tudja mi kerül bele (erre is van sok recept).

Az igazi gyrost pitában tálalják. Itt érdemes volna utána nézni, esetleg kikísérletezni hogy milyen lisztfajtákat ill. egyénileg összeállított keveréket volna érdemes használni hogy a pita jó ízű és minél egészségesebb legyen. A krumpli offos ilyen szempontból.


Sokféle húsból (nem csak baromfi), sokféle fűszerezéssel sokféle gyros készíthető (legyen marha, bárány vagy sertés). Ezáltal változatossá tehető és kiküszöbölhető a megcsömörlés.

[link]


Tudom még ajánlani a cézár salátát (tojással és sok csirkehússal - de lehet rántott csirkemell is felcsíkozva) esetleg a thai marhahús salátát.

2019. máj. 22. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!