Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
de akkor miért vagy vegán? én vegetáriánus vagyok, de ha bármi hiányozna, akkor feladnám, miért tiltanád el magad valamitől, amit szeretsz? edd meg a tojást ha szeretnéd
Nem maradsz vegán, mert a vegán nem eszik tojást, különösen nem az olyan vegán, aki ilyen linkeket tesz fel,... MÁSOKNAK!
Vagy van meggyőződésed, vagy nincs!
ápr. 2. 15:33
4/22 anonim válasza:
Divatvegán vagy.
ápr. 2. 15:34
5/22 anonim válasza:
Egy vegánban ilyen kérdés fel sem merül.
ápr. 2. 15:35
6/22 anonim válasza:
Egy vegánnak eszébe sem jutna ez a kérdés. Ettől még nem vagy rosszabb ember, és rengeteget számít, hogy egész évben növényi étrenden éltél. Felesleges álszenteskedni, nyugodtan egyél tojást ha ennyire kívánod, és az értékrendedbe belefér.
ápr. 2. 16:01
7/22 anonim válasza:
Ha tojást akarsz enni, egyél tojást. Mégis , kinek akarsz megfelelni? Kutya legyek, ha értem az ilyen kérdéseket.
ápr. 2. 16:01
8/22 anonim válasza:
Szerintem nem kell címke ahhoz, hogy hogyan étkezel.
Kívánod a tojást, egyél tojást. Ez ennyi.
Ettől nem leszel se több, se kevesebb.
ápr. 2. 16:27
9/22 anonim válasza:
Sajnos nem.
Miután megetted a tojást, 1 max 2 héten beül jön a határozat a MVOSZ (Magyarországi Vegánok Országos Szövetkezete) től, hogy a tagságodat felfüggesztették, és örök életre ki vagy titlva.
ápr. 2. 17:08
10/22 Avaly89 válasza:
Te nem vegán vagy, hanem divatolsz, mert milyen kúl vegánnak lenni...
Egyél tojást, ha akarsz, senkit nem érdekel. Csak akkor ne verd a melled a vegánságodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!