Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért várják el az emberek...

Miért várják el az emberek hogy egy forraltbort nettó anyagáron adjanak?

Figyelt kérdés

Most olvasom a felháborodást, hogy a Vörösmarty-téren olcsó borból készül a 900ft-os forratbor.

Mégis miből készüljön? Nem jótékonysági intézmény, vannak költségei az alkalmazottaknak, az energiának amivel melegen tartják, gondolom a város Sem olcsón adja ki a helyet. A kütyüket vagy bérelni kell, vagy karbantartani.

És emellett még lehet hogy az eladó meg is szeretne élni, végülis miért csinálná ha nullára jön ki?


Vagy az lenne a normális hogy legyen 400 Forint és készítsék 5 puttonyos aszúból meg 47-es Chateau Cheval Blanc-ból?


2016. dec. 7. 23:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel az ár, csak finom legyen.
2016. dec. 8. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!