Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek, démonok nem...

A szellemek, démonok nem riogatják a sátánista emberek?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség amit írok!?

2012. júl. 5. 15:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ez kb hülyeség:D. Pontosan mit szeretnél tudni?
2012. júl. 5. 15:13
 2/27 A kérdező kommentje:

Azt hogy ha egy ember sátánista akkor a természetfeletti lények nem ilyenzetik őket?Mert jóformán a gonosz oldalán vannak!Tudom vannak jó szellemek de azokat ne számítsátok bele!

NEM VAGYOK VALLÁSOS!

2012. júl. 5. 15:19
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit furán fogalmazol,de megpróbálok válaszolni...A démonok a barátaink és mi velük dolgozunk,segitenek nekünk ha szükség van rá...és a legfontosabb,hogy tisztelettel kell velük bánni.
2012. júl. 5. 15:19
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

Nocsak, csak engem akartak eltenni láb alól!:D

Nekem csak negatív tapasztalataim vannak a démonokkal, ezért, az aki ellenük van, vagy nem hódol be nekik ezért csak azt bántják, ezek szerint.

De mivel a sátánistákat kérdezed, ha gyenge vagy akkor lehet bántanak, vagy ha nem úgy teszel ahogy kell:D Nem tudom mi lehet hogy lehet, egy démon nem túl biztató jelenség, ezáltal a bizalom sem lehet az alapkövük:D

2012. júl. 5. 15:34
 5/27 anonim ***** válasza:
57%

Előző: valószínűleg neked angyallal van tapasztalatod, mivel angyaloknak álcázzák magukat a démonok.

Én is spirituális sátánista vagyok 8 hónapja kb, ha most elém szegeznének egy fegyvert attól se ijednék meg.

Ezeket olvasd el, hogy tisztán láss:

[link]

[link]

2012. júl. 5. 16:33
 6/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok javítanám: tehát az angyalok démonoknak adják ki magukat.
2012. júl. 5. 16:33
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
16:33-nak igaza van!
2012. júl. 5. 16:37
 8/27 Affar Siey ***** válasza:

Sátáni Főpap vagyok és ahogyan azt már leírták, a démonok (az eredeti pogány Istenek) velünk vannak. Az angyalok nem adják ki magukat démonnak, hanem úgy viselkednek mint egy angyal: megpróbálnak elriasztani a többi vallástól, hogy végül Jehova markában végezd.

Ami téged riogatott az valószínűleg csak egy rosszindulatú vagy tréfás kedvében lévő szellem, mert egy angyali megszállás az esetek 80%-ában emlékezetkieséssel jár, miközben olyanokat teszel és mondasz, amiket amúgy soha.

2012. júl. 5. 17:54
 9/27 anonim ***** válasza:
Amiket mondasz utolsó az rendben van, viszont nem hinném, hogy főpap lennél. Személyesen nevezet ki téged a Sátán Főpapnak? Mert Magyarországon én nem tudok Főpapról...
2012. júl. 5. 18:03
 10/27 anonim ***** válasza:
Sátáni Főpap. Tisztában vagyunk az összes Főpapunk nevével, de a tiéd idegen. Miért jó az neked, hogy Sátánista papnak állítod magad?
2012. júl. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Álomparalízis, vagy esetleg démonok, szellemek? Személyes tapasztalatok, lent!

Gyerekkorom óta történnek velem érdekes dolgok, amiknek eleinte nem tulajdonítottam nagy szerepet, ma már viszont egyre inkább érdekel. Az első ilyen élmények hangok hallása, halk morajlás, vagy épp süketítő sípszó. A moraj, ami félelemérzettel tölt el, próbál álomba...

Szerintetek vannak szellemek?

Velem már törtönt olyansmi hogy begyúlt a gyertya magától veletk történt valami? hasonló eset??

Szellemek vannak a házunkban?

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket. Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond...

Mit nem szeretnek a szellemek?

Mivel lehet távol tartani őket?

Szellemek lehetnek?

Minden reggel, kb. fél órát töltök a fürdőszobában, korán reggel, és olyankor még mindenki alszik. Mégis nagyon gyakran előfordul, hogy lépéseket hallok a folyosóról. Múltkor kimentem jó reggelt kívánni, de nem volt kint senki. Meg mikor egyedül vagyok itthon,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!