Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ezotéria » UFO észlelések

A kérdés

úgy érzem börtönbolygón élünk, mint amit a Roswelli interjútadó idegen mondott. Miért van ez?

Állandóan azt éreztem életemben, hogy nem ide való vagyok. Az emberek idegennek tűntek, nem értettük egymást, mintha különböző nagyon távoli lelkek lennénk, akiknek semmi közük egymáshoz. Sokan útálnak, annak ellenére hogy kedves, segítőkész, jó szándékú vagyok.


Minden cselekedetemet átjárta ez a gondolat. Egyszerűen semmi értelme ennek a főldi létnek, csak a vásárolgatás, ami a médiából jön, mindíg új kacatot, ha még működik akkor is és vegetálás hatvan éves korig, az átlagéletkor.


Úgy érzem ennek az anyagi látnek ebben a formában semmi értelme. Mindent elértem amit tudtam és lehetőségem vagy ledvemre volt, egyszerűen ez az anyagi világ a földön semmire nem alkalmas csak vegetálásra. Az egyetlen tanulni való az emberi életben, az hogy belásd, nem innen való vagy és tovább kell lépned, itt a maximum amit elérhetsz az, hogy krónikus betegségektől mentesen elvegetálsz aggastyán korodig. Az emberekért sem lehet tenni, mert senki sem ért semmit az életből. A hiedelemmel ellentétben nem levezethető a tudás, az igazság, ezt csak tapasztalattal lehet megszerezni, amit vagy megértesz életedben vagy életek százezrei után tapasztalsz csak meg, amiket most leírtam.


Az embereken nem lehet segíteni a tudomány is megtapasztalta, hogy holografikus világban élünk a valóságban minden mindennel összefügg, a te agyad atomja és a legtávolabbi csillag atomja is, mégis ugyanazt a képtelen anyagi elvűséget lökik a mainstream médiában, tudományban amit évszázadok óta a nyugati ember, azt hogy csak anyag létezik.


Most olvastam ufómagazinban, hogy az egyetlen Roswelli túlélővel készített intejúsorozatokban, pont erről van szó, hogy mi egy börtönbolygón élünk a lelkünk [link] interjú a roswell -i ufó túlélő pilótájával és a testünk is [link]Nem csak én gondolom és érzem egész életen át így, hanem tudósok, ufókutatók és idegenek is.

[link]


Mit gondolsz?Keress kérdéseket hasonló témákban: idegen, Roswell, UFO, börtönbolygó

 2014. szept. 21. 20:07  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3

ufómagazin és borsonline .. xD

Ha ez valóban börtönbolygó akkor nekünk, normális embereknek az a büntetésünk, hogy a magadfélékkel vagyunk összezárva.A válasz 44%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/28Időpont 2014. szept. 21. 20:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Valahol el kell kezdeni leírni az ismereteket, ha egy tudósnak nem adnak helyt tudományos fórumon, akkor a borsonline leküzni, még hála az égnek hogy az megteszi.


Ha ennyire útálsz, ne válaszolj.# 2/28Időpont 2014. szept. 21. 20:24 Privát üzenet
dubitus nevű felhasználó válasza:

#2

Ne keverd a fogalmakat!

Attól még senki nem utál, hogy te adsz a femina, borsonline nevű "tudományos lapokban" megjelentekre!

.

Hivatalosan roswelli túlélő nem volt, senki nem látta, interjút ezért nem is adott.

Az, amiről írsz, a scientológiai "egyház" tanai, amit egy sci-fi író alapított...A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/28Időpont 2014. szept. 21. 20:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Persze, hogy senki sem látta! Az ősrobbanást sem, A teremtőt sem, az evolúciót se nem! Miért? Te láttad őket? Ha Józsi a kocsmában az evolúcióról mesél, akkor az egy belevaló menő csávó, mert részegen is tudja a tutit! Ha Dr.X.Y. az ufók, idegenek létezéséről beszél, még akkor is "hülye", ha agy tenszéket vezet?!


Ez a baj a birka csorda majd megmonja, hogy mi az igazság! Persze, ha mindenki az ellenkezőjét fogja állítani, tanulni, ti átestek arra az oldalra, az itteniek lesznek a furkók!


Igen, én sem "idevalósi" vagyok! Én is ugyanazt látom, amit te! Még segíteni sem tudok, mert nemhogy segíthetnék valakinek, hanem, ha kidugom a fejem a vízből, lehúz a tömeg a víz alá! Vagy börtön, vagy száműzetés, de jó lenne már hazamenni...A válasz 79%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/28Időpont 2014. szept. 21. 21:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Napfonat nevű felhasználó válasza:

Akkor mi földönkívüliek fogjunk össze... :)

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/28Időpont 2014. szept. 21. 22:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
lehet,h igazad van,és téged száműztek ide valamiért.

A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/28Időpont 2014. szept. 22. 00:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Én is így érzek. Ez a földi élet egyszerűen még durva, kemény is számomra, ösztönösen érzem én is, hogy nem nekem való, és félek a jövőmtől is, mert amíg itt vagyunk, addig is élnünk kell, és élni általában igen nehéz dolog itt ezen a bolygón. Nem csoda, hogy egyesek, köztük én is így éreznek. Ez a bolygó egy igen kemény iskolája a léleknek.

Ha a reinkarnáció szemszögéből közelítjük meg ezt a kérdést, akkor szerintem ezek mögött a dolgok mögött az is állhat, hogy az ilyen magunkfélék lehet, hogy nem minden előző életünket itt éltük le a Földön, sőt vannak olyan lelkek is, akiknek ez a mostani életük az első itt.

Amikor egy lélek leszületik valahová, akkor köztudott dolog, hogy általában nem emlékszik az előző fizikai létezéseire, sem pedig az úgynevezett köztes időszakra. Emiatt is lehet ez az idegenségérzés, mert már nem tudatosan, de ösztönösen érezzük, hogy a gyökereink máshol vannak. Nem ismerjük a sorsunkat, küldetésünket, és emiatt is szenvedünk.A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/28Időpont 2014. szept. 22. 01:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Szerintem kell egy bizonyos fejlettségi szint ahhoz, hogy az ember ezt az "idegenséget" érzékelje, megértse....(Bár valószínű, jobban járnak a "tudatlanok").Abban nem lehet segíteni, hogy ezt valaki szintúgy átérezze és azt gondolom, nem is szükséges, mert jobb így neki...

De nem új keletű ám, amit érzünk, olvasd csak, milyen igaz..:


"Meggyűlöltem az életet, mert bosszantónak találtam azt a fáradozást, ami a nap alatt folyik. Igen, minden hiábavalóság és szélkergetés!

Préd 2.18

Meggyűlöltem minden művemet, amit létrehoztam a földön, hiszen az utódomra kell hagynom.

Préd 2.19

Ki tudja, bölcs lesz-e vagy balga? És mégis teljesen szabadon rendelkezik majd munkám minden gyümölcsével, amire (annyi) fáradságot és okosságot pazaroltam életemben. Ez is hiábavalóság!

Préd 2.20

Odáig jutottam, hogy szívemet átengedtem a kétségbeesésnek amiatt a fáradozás miatt, amit magamra vállaltam a nap alatt.

Préd 2.21

Hisz jó néhány ember munkálkodott bölcsen, okosan és sikerrel, aztán át kell engednie szerzeményét olyannak, aki mit sem fáradt érte. Ez is hiábavalóság és nagy baj!

Préd 2.22

Igen, mije marad az embernek minden fáradozásából és törekvéséből, amivel emésztette magát életében?

Préd 2.23

Valóban: minden napja csupa szenvedés és minden tevékenység csupa bosszúság. Szíve még éjjel sem tud megnyugodni. Ez is hiábavalóság!

Préd 2.24

Nem tehet jobbat az ember, mint hogy egyék, igyék és kedvét lelje a munkájában. Mert beláttam, hogy ez az Isten kezéből jön.

Préd 2.25

Mert az öröm is, a gond is Istentől van.

Préd 2.26

Igen, annak, aki kedves előtte, bölcsességet, tudást és örömet ad; a bűnösnek meg a gyötrelmet adja, hogy gyűjtsön és halmozzon, hogy aztán olyannak adja, aki tetszik Istennek. Ez is hiábavalóság és szélkergetés!"A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/28Időpont 2014. szept. 22. 08:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
https://www.youtube.com/watch?v=_y-u4yTr_N8

A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/28Időpont 2014. szept. 23. 17:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ne keseredj el. Ausztrália is börtönszigetnek indult, aztán nézd meg, milyen klassz kis ország lett belőle. Az ott élő fegyencek megalkották a saját társadalmukat, törvényeiket, és mára a bolygó egyik legbékésebb helye lett.

A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/28Időpont 2014. szept. 25. 13:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Írnátok valós UFO élményeitekről?
Miért tanítják az iskolákban, hogy a Gizai nagy piramisokat az egyiptomiak építették, hiszen ma sem tudnánk megépíteni? Ez ma a legmeggyőzőbb bizonyítéka az UFOk itt jártára?
Szkeptikusok, s hívők! Milyen érvetek van az idegenek létezésére, illetve annak valótlanságára?
Mi a véleményetek arról az elméletről, hogy a földön él egy csomó földönkívüli lény, akik külsőre úgy néznek ki mint mi emberek?
A szkeptikusok milyen fajta földönkívüli megjelenést, kapcsolatfelvételt várnak el?
Mi a véleményetek a NASA. Idegenekkel való kapcsolat?

Kérdések az Ezotéria rovatbólKérdések az UFO észlelések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!