Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha 26 évesen 14 éves barátnőm van?
Figyelt kérdés
Nagyszüleink ilyen korkülönbségekkel házasodtak, 14-15-16 évesen akár 25-29 éves férfiakkal is és nem lett lelki bajuk, boldogan éltek, én tényleg nem értem akkor, hogy ez miért olyan nagy baj az emberek számára. Szerintem +10 év teljesen reális már tinikorban is. Jó persze lehet mondani, hogy akkor egy 13 évessel is összejönnék-e, hát ha érett testű lenne és legális lenne, akkor igen. Miért kéne korhatárokat húznunk? Ha valakiben kialakultak a másodlagos nemi jellegek, akkor ez tökre normális, jó persze szexuálisan is legyen érett. Kutatások vannak arról, hogy ez normális, nem betegség, a pedofíliát én is elítélem egyébként. De a 14 éves már nem kislány, ha meg igen azon látszik, érződik. A barátnőm viszont teljesen érett, van melle, szexre vágyik, a korosztályával nem jön ki, idősebbek kellenek neki, akkor? Szerintem az ilyen fiatal lányokat nekünk huszonéveseknek találta ki a természet, hogy gyönyörködhessünk szép, fiatal testükben és ezt a gyönyört senki nem veheti el tőlünk, nem tudom miért fáj másoknak a másik boldogsága.
10-es, pont ezt akartam írni én is, csak magyarul! :)))
2022. júl. 24. 23:54
22/128 anonim válasza:
Aberrált hebefil idióta. Remélem az apja megtalál is kiherél.
2022. júl. 24. 23:57
23/128 anonim válasza:
Mi van, elzavarnak a korodbeliek? Olyan lúzer vagy hogy csak kislányokat tudsz megfűzni?
2022. júl. 25. 00:00
24/128 A kérdező kommentje:
"Gondolom a korodbeliek szrnk rád."
Igen, szrnk rám, nem tudod milyen rossz ez. Lehet sérült vagyok tényleg. De még mindig nem látom a bajt abban, amit csinálok. Én nem formálom a kislányt, mert ő is akarja, ez az ő lénye, én nem erőltetem rá, a szexet sem erőltettem. Vágytam rá igaz, de mivel szerettem és szeretem mondtam neki, hogy ha ő nem akarja, akkor nem kell. Sokáig petting volt csak, ujjaztam, nyaltam, élvezte, de aztán idővel többre vágyott, lefeküdtünk, de nem változott ő meg attól, hogy egy péniszt dugtak a puncijába, ugyanolyan maradt, csak beteljesült mindkettőnk vágya, nem lett tőle lelkisérült.
2022. júl. 25. 00:04
25/128 anonim válasza:
Én 19 voltam amikor együtt nyaraltam egy 14 éves kis csajjal. Nagyon baba volt, de annyira feszélyezett a nagy korkülönbség, hogy inkább nem támadtam le. Pedig csak 5 év volt közöttünk, de nagyon zavart hogy ő 14. Pedig elhiszed hogy bedurrantottam volna neki. Utólag visszagondolva... is-is.
2022. júl. 25. 00:04
26/128 anonim válasza:
Kérdező, egy 14 éves még nem felnőtt, attól még, hogy van cicije... Attól még, hogy a kortársainál komolyabb, esetleg tájékozottabb, még nagyon nincs kiforrva a személyisége... Meg nem vagy te több egy egónövelőnél a csajszi számára...
Egyébként ha valakit már tinikorban szexualizálnak és már akkor is csak a phinát látják benne, az hosszú távon iszonyatosan káros az önbecsülésére és bizony ott fog motoszkálni benne, hogy legkésőbb 25 évesen úgy el lesz dobva, mint a WC kefe.
Egyébként nyugodj meg kérdező, ha én csak jóval fiatalabbal tudnék csak leállni, aki speciel még nincs is 18, fel is akasztanám magam minden további nélkül, mert ennél lejjebb nincs, hogy közel a 30hoz tizenéveseket qrrantok.
2022. júl. 25. 00:07
27/128 A kérdező kommentje:
#25 Sajnálom, mert egy nagyon jó élményről maradtál le, egy ilyen fiatal, nedves, szűz punciba bedugni az egyik legjobb dolog, amit egy férfi életében megtapasztalhat! Persze ha nem akartad nem baj, de a vágyainkat nem szabad magunkba folytanunk.
2022. júl. 25. 00:09
28/128 anonim válasza:
Egy 14 évesnek nincs meg az az agyi kapacitása és tapasztalata, ami után fel tudja mérni a tettei teljes következményét, így csak korlátozottan tudja a beleegyezését is adni a dolgokba. Az agy általában 25 éves korban fejezi be a fejlődését. Te mint egy tapasztalt "felnőtt férfi", kihasználtad az életkorához tartozó tapasztalatlanságát. Mintha egy ép ember egy szellemi fogyatékossal szexelne, aztán meg sírna hogy miért ítéli el mindenki. Remélem az apja kitapossa a beled.
2022. júl. 25. 00:12
29/128 anonim válasza:
27 Ösztönlény. A magadfajták a saját kutyájukba is belemártanák a farkukat.
2022. júl. 25. 00:14
30/128 A kérdező kommentje:
#26 Nem csak egy puncit látok benne, neki pont hogy addig nem volt önbecsülése ameddig meg nem ismert. Ő boldog, nőnek érzi magát, és amúgy mégcsak nem is öltözködik kirívóan, nem akarna fűvel-fával lefeküdni. Én szeretem, ő is engem. Igaz vonz nagyon és tényleg felejthetetlen élmény az ilyen, de nem akarok más korabeli lányokkal lefeküdni, mert szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!