Hogyan ismerkedjek meg azzal a sráccal akit minden nap kb.10mp erejéig látok a zebrán?
Szóval reggel megyek a suliba és a zebra másik végén mindig szokott lenni egy tök helyes fiú,de csak addig látom amíg elhaladunk egymás mellet...A szemkontaktus már megvan de hogyan tovább ?
17/L

válasza:Tegyél úgy mintha véletlenül nekimennél így kiejtve a kezedből pár dolgot. Ha segít összeszedni beszédbe tudsz vele elegyedni, ha nem akkor meg s*ggfej. Persze ez a módszer csak akkor hatékony, ha több mint 10-15 ember megy át a zebrán. Mert, ha csak te és ő vagy elég feltűnő az, hogy szándékosan nekimész.
Második lehetőség: kérdezd meg tőle mennyi az idő aztán kezd el rizsázni valamiről röviden majd mutatkozz be.

válasza:

válasza:egyszer köszönj rá hogy szia mikor elmész mellette :)
megfog lepődni és elgondolkodik rajta, másodszorra már ne köszönj, ha érdekled úgyis fog majd ő.
meg amikor elhaladtok egymás mellett nézz hátra és mosolyogj rá ha ő is visszanéz :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak nők válaszát várom! 20/F
Zavarban vagyok a közelében,és biztosan fülig pirulnék, ha megszólítanám. Valami más kell, csak még nem találtam ki. Facebook-on biztosan nem fogom megbökni. Viszont odamenni sem merek... :(
Csak a 14-18 éves lányoknak jövök be. De csak addig amig el nem árulom a koromat. Nem akarják elhinni. Én pedig nem szeretnék hazudni. Az egy éjszakásoknál esetleg, de hosszabb távon úgyis kiderül. Ha idősebb lányokkal próbálok ismerkedni akkor azokkal meg soha nem...
Az ismerőseim ismerőseinek rohadt jó barátnői vannak... Van ötletetek, hogy hogyan ismerkedjek össze velük? annyi a probléma, hogy azok azokkal az ismerőseimmel is csak köszönőviszonyban vagyunk...
Ugyan szünet van még,de én már most azon gondolkodok hogyan hódítsam meg. Egy suliba járunk,viszont nem ismer még látásból se. Közös ismerősünk sincsen.Nem tudom hogyan léphetnék vele kapcsolatba.Gondoltam arra hogy írok neki Facebook-on,de ratyi se akarok lenni....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!