Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szihalom király hely.
2011. okt. 14. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

www.chat.hu

www.gyakorikerdesek.hu

www.worldofwarcraft.hu

www. bármilyenszórakozóhely .hu

Ismerősökön keresztül..

Az sokat segítene ,hogy hány éves fiú vagy...

2011. okt. 14. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
a mai világba már nem is tudok olyan helyet elképzelni ahol nem lehet.
2011. okt. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Tetszik egy fiú. Hogy ismerkedjek meg vele?

Zavarban vagyok a közelében,és biztosan fülig pirulnék, ha megszólítanám. Valami más kell, csak még nem találtam ki. Facebook-on biztosan nem fogom megbökni. Viszont odamenni sem merek... :(

Hogyan ismerkedjek meg azzal a sráccal akit minden nap kb.10mp erejéig látok a zebrán?

Szóval reggel megyek a suliba és a zebra másik végén mindig szokott lenni egy tök helyes fiú,de csak addig látom amíg elhaladunk egymás mellet...A szemkontaktus már megvan de hogyan tovább ? 17/L

Hogy ismerkedjek, ha 30 éves vagyok, de 20 évesnek nézek ki? F

Csak a 14-18 éves lányoknak jövök be. De csak addig amig el nem árulom a koromat. Nem akarják elhinni. Én pedig nem szeretnék hazudni. Az egy éjszakásoknál esetleg, de hosszabb távon úgyis kiderül. Ha idősebb lányokkal próbálok ismerkedni akkor azokkal meg soha nem...

Hogya ismerkedjek? Bővebben (értelmesen, lent)

Az ismerőseim ismerőseinek rohadt jó barátnői vannak... Van ötletetek, hogy hogyan ismerkedjek össze velük? annyi a probléma, hogy azok azokkal az ismerőseimmel is csak köszönőviszonyban vagyunk...

Hogyan ismerkedjek össze egy teljesen ismeretlen sráccal?

Ugyan szünet van még,de én már most azon gondolkodok hogyan hódítsam meg. Egy suliba járunk,viszont nem ismer még látásból se. Közös ismerősünk sincsen.Nem tudom hogyan léphetnék vele kapcsolatba.Gondoltam arra hogy írok neki Facebook-on,de ratyi se akarok lenni....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!