Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem a legjobb barátnőm csávója. Mit tegyek?!
Kíváncsi lennék ti mit tennétek. Nem arról van szó, hogy kipróbálnám, félreértés ne essék, megmondtam neki, hogy ezt verje ki a fejéből. A kérdésem az lenne, hogy elmondjam barátnőmnek? Vagy hallgassak róla? Nagyon kellemetlen ez az egész. Nem szeretném, hogy a barátnőm féltékenykedjen rám és hogy rajtam veszekedjenek. Meg tuti szakítanának emiatt. Vagyis ebben annyira nem vagyok biztos. Viszont ez nagyon undorító húzás a srác részéről... Kikezdeni velem?!! A nőjének a legjobb barátnőjével?! Ehhez is kell pofa... Áhhh hihetetlen. És gustustalan.
Szóval ti mit tennétek?
16/L Honey
Mondd el a barátnődnek, ha igaz barátod. éppen a félreértések elkerülése végett. ha veled próbálkozik, másnál is, lehet hogy folyamatosan hűtlen, Ne söpörd a szőnyeg alá:)
27/L
Mondd meg a srácnak,hogy vagy ő mondja el, vagy te.
18F XSB
ajj tudom, hogy igazatok van... és tudom hogy ezt kéne. jó megteszem nem érdekel mekkora balhé lesz. nagyon szeretem a barátnőmet...
Anyumnak mondtam, ő azt mondta ne mondjam el neki. na mindegy.
Koptasd le ha szeretnéd, hogy megmaradjon a barátságotok.
Hiszen a b.nöd gondolhatja úgy h most elvetted a pasiját késöbb is meg teheted. Nekem nem kéne ilyen barátnő.
tényleg mondd el neki.jobb ha minél előbb megtudja.
a barátság az őszinteségről IS szól (bár egy párkapcsolatban is megkéne lennie ennek)..
anyud miért mondta,hogy ne mondd el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!