Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedjek leszbikus 18...

Hol ismerkedjek leszbikus 18 év alatti Budapesti lányokkal? 17/L.

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
15 vagyok, bi
2012. júl. 7. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Már elmúltam 18, de írj privit ha gondolod:)

20/L

2012. júl. 8. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se Budapesti, se 18 alatti, de szivesen ismerkedek. :))

21/L

2012. júl. 8. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Budapesthez köt az életem, de egy órára lakok onnan :) van szerelmem, de beszélgetni szívesen, bármikor :)

Van egy jó szórakozóhely, ami melegbarát, ott elég sokan vannak a mi korosztályunkból ;)

17/L

2012. júl. 8. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

16 vagyok, én is szívesen ismerkednék :) És hol van ez a bár? :D

16/L/bi

2012. júl. 30. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
én fehérvári vagyok de én is szívesen ismerkednék bi vagy leszbi lányokkal , mondjuk ismerkedésnél több is lehetne akár ;P
2012. aug. 8. 12:03
 7/7 anonim válasza:
15 bi
2012. aug. 13. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Hogy jelzi egy 18 éves lány, egy 54 éves nőnek, szavak nélkül, hogy szerelmes lett bele?

Ill.Honnan tudható meg,kapható -e a másik, leszbi kapcsolatra!?

Hogyan ismerkedjek egy olyan helyen leszbikus csajokkal, ahol nincs semmi?

Gondolom kitaláltátok már, hogy Miskolcról beszélek. Az égvilágon nincs itt semmi, még egy jobb szórakozóhely sem. Az utcán még mégsem mehetek oda, hogy "Szia! Leszbi vagy? nekem bejössz!" Akkor mégis, hogy tudnék magamnak esetleg egy tartós kapcsolatra partnert találni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!