Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés. Így hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés. Így hogyan megoldható?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve vagyunk kapcsoltba. De van két probléma a képben. Az egyik a távolság, 240Km-re lakunk egymástól. Jelenleg épp ezen szeretnék változtatni, de ott a másik gond.

Van egy 18 éves depressziós lánya. 2011ben volt egy autóbalesete, amibe két barátja meghalt,Ő pedig súlyos sérülésekkel úszta meg. Azóta nem jár suliba, nincs érettségije sem, és persze nem is dolgozik.Csak otthon fekszik, társaságba egyáltalán nem jár. Egyedül a pszichiáterrel beszél az anyján kívül. A páromon nagyon látszik, hogy megviselték az elmúlt évek, és szerintem egy lassan 19 éves lány álljon a lábára és ne otthon feküdjön.

Másnak is van sebhely az arcán, és mégis él.

Őszintén meg mondom, hogy nem akarom, hogy ő is ideköltözzön. De ezt, hogy vázoljam a páromnak?

2014. máj. 14. 12:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a te párod..már nem lennék az! Nem tudok mit mondani, ledöbbentem.. Am meg nem vázolni kell, hanem őszintén elmondani, hogy mit érzel, mit szeretnél. Sok sikert!
2014. máj. 14. 12:53
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt most megmondom neked, hogy a lányát soha az életben nem fogja feladni se érted, se másért.
2014. máj. 14. 13:02
 3/25 A kérdező kommentje:

Min döbbentél le?

3 év eltelt a balesetóta, már a sérüléseiből rég felépült. Az arcán van néhany heg, de valami kence-ficével el lehet tüntetni. A pszichiáter folyamatosan kezeli, de csak pénz pocséklás, mert ez a lány meg sem akar gyógyulni. Az anyja 12 órába dolgozik, ő meg még az iskolába se jár be, mert a buszon meg mindenhol bámulják a sebeit.Hát, így nem lehet élni!

2014. máj. 14. 13:02
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, javaslom keress más párt magadnak, mindketten jobban jártok.
2014. máj. 14. 13:05
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gerinctelen viselkedés ez a lánnyal szemben.Örökre vannak sebei az arcán,szerinted neki az elég,ha "kence-ficékkel" eltünteti?Attól ott marad és a fájdalmai is.Mindenki másképp éli meg a baleseteket.Két barátja halt meg mellette,ő súlyosan sérült,ne várd el,hogy hip-hop helyrejöjjön.Lehet egy kis törődés is kellene neki...
2014. máj. 14. 13:07
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan csak 19 éves vagyok, de most megmondom, hogy egy anyának mindennél fontosabb a gyereke! Bárcsak látná ezt a kérdést a párod... Ha igazán szeretnéd, elfogadnád ezt a helyzetet..egyébként mindenki máshogy és más ütemben dolgozik fel egy tragédiát, ne te döntsd el ezt, hogy meddig legyen depressziós!
2014. máj. 14. 13:09
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod vázolni sehogy. Mit csináljon egy 18 éves lány, aki valószínűleg még életképtelen is, ha se érettségije, se munkája nincs? Bizonyára a balesetet sem dolgozta fel egészen, belerokkant lelkileg.

De nem is várhatsz el ilyet, hogy a lány maradjon otthon egyedül.

Szerintem lassan építsd le ezt a kapcsolatot, mert az asszony nem fogja magára hagyni a lányát, így viszont nincs értelme, hogy ti együtt legyetek.

2014. máj. 14. 13:15
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Azon vagyok ledöbbenve, hogy az Anyuka kell, de a lánya nem. Én soha senkiért nem hagynám el a gyermekemet, pláne ha ilyen helyzetben van! Szerintem ne is várd el tőle..
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ugyan képzeld mar magadat csak egy percre annak a lánynak a helyébe. Ultok hárman baratok az autóban, aztán jon a baleset es a barátaid meghalnak melletted. Lehet, hogy látod a halaltusajukat, lehet hogy hallod a fájdalom kilátásokat. Te túléled, a barátaidat viszont nem tudjak megmenteni. Lehet, higy magadat okolom, hogy nem tudtál segiteni. De ha mégsem, azert ket ember halálát túlélni es feldolgozni nem egyszeru. Ráadásul ott a sebhely az arcodon. Persze, el lehet takarni krémmel, de attól meg ott van. Te tudod, hogy ott van, igy biztos mas is latja. Olyan mint egy bélyeg: ez az az ember, aki mellett meghaltak a barátai.

Ha most 18 eves, akkor csak 15 volt. Baxus, ezt nem egyszeru feldolgozni. Ráadásul a depresszio amúgy se ugy működik, hogy hoppa, akkor most meggyógyulok. Évekbe telik, de van aki sosem gyógyul ki belole.

Őszintén szólva a parod jobbat érdemelne mint te. Ritka érzéketlen egy ember vagy.

10/25 anonim ***** válasza:
33%
7 vagyok, abból amit írtál nekem nem volt egyértelmű, hogy Te pasi vagy, bocsi. Azt hittem egy hisztis nő vagy akinek apukára fáj a foga.
2014. máj. 14. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!