Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez mennyire lenne nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mennyire lenne nagy kérés?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel cserébe kapnátok valamit a partnertöl amire vágytok, csak hogy ne érezzétek magatokat szarul, benne lennétek egy egyszeri hajszexbe kipróbálás céljából ?

itt a kép hogy mire gondolok:

[link]

2014. máj. 15. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szexben az a lényeg hogy mindketten egyetértsetek abban miben vagytok benne.

Ha alapból nem utasítod el, próbáld ki. Ha bejön, csak rátok tartozik. Csinálnak a népek ennél különösebb dolgokat is.

2014. máj. 15. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
én nem vagyok láb fetish de am az jobbnak tartom a hajnál mert a nő élvezi tudom ert ki próbáltam már a b nőmön és élvezte azt mondta hogy kellemes kicsit csikis de ki próbálom a hajával is lehet aztán tényleg jó am is szép hosszú fekete haja van
2014. máj. 15. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a képen van, számomra kicsit megalázó lenne, vagy hogy is mondjam, ha csak ott tartom a hajam,ő meg belenyomja...

Úgy talán bele mennék,ha pl 69-es pózban én a kezemmel és hajammal csinálnám neki.

2014. máj. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!