Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most ki hogyan viszonyul a szőrtelenítéshez egy fiún?
17 éves vagyok. Nagyon hamar elkezdtem szőrösödni. Most úgy vagyok, hogy a hasamon és a hónaljamnál nagyon zavar a szőr. Illetve az zavar, hogy kb senki más, általam látott/ismert korombelinek nincs ilyen szőrzete. 30 fölött nem lenne ez kérdés, most viszont elég cikinek érzem, mind a szőrös felsőtestet, mind azt, hogy le kell borotváljam hímként.
Szóval szerintetek így, nem felnőttkorúként mennyire alap, hogy le legyen borotválva a hasam, mellkasom, hónaljam?
7-es vagyok
Nyugi 9-es vannak még ilyen pasik, én találtam :)
Köszönöm a válaszokat!
A lábamat, meg a nemi szervemet nem volt szándékomban lekapni eddig se. :D A hátamon szerencsére (még) nem nagyon nő.
Viszont, ahogy azt vártam, leginkább azok voltak nagyobb számban, akik azt mondják, hogy hagyjam úgy (kivéve a hónaljam), de ők meg nem épp a korosztályom (kivéve a kedves 7-es, de nem sűrűn találkozok 17 éves rockerlányokkal, ami kizáró ok lehet). Szóval én alapból ellenzem ezt, hogy egy fiú/férfi teljesen szőrtelenítsen, csak az a baj, hogy az én koromban tényleg majdnem mindenkinek ilyen ilyen: [link] Mármint nem ennyire edzett, hanem ennyire szőrtelenített. És így elég hülyén érzem magam mondjuk strandon.
Szóval így belegondolva, egy 17 évesen sem néz/ne ki hülyén ez: [link] ?
Jaj én utalom ha egy pasi csupasz. Fekszik az ágyban mellettem végigsimítom bababőre van AAAAA mintha csaj fekudne mellettem mindig ez jut eszembe erről :D szerintem szexi ha van egy kis szőr a pasin..
Hónaljadat borotváld le, főleg így nyáron, de a többi nem gáz (szerintem) max vágd méretre h ne legyen túl hosszú.
Bár én 20 éves vagyok, a neked való lányok 16-17 évesek szóval nekik lehet más az izlésük.
Amugy az a legfontosabb h te jól érezd magad a sajat borodbe :) szoval tégy úgy ahogy jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!