Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zárkózik el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zárkózik el a férfiak többsége a házasságtól és a családalapítástól?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy terveztem, hogy ha már egyenesbe jöttem (biztos anyagi háttér, kiegyensúlyozott párkapcsolat), akkor szeretnék férjhez menni és gyerekeket is szeretnék. Nagy családban nőttem fel, előttem ez volt a példa.

Viszont akárhány sráccal randiztam/jártam, eddig mindegyik kategorikusan kijelentette, hogy ő ezekre nem vágyik. Ez olyan szomorú...

2015. jan. 8. 14:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

# 20

Gondolkozz már! Ha engem olyan dolgok miatt nem venne valaki komolyan, amit más nők tettek, nem pedig én, az megnézhetné magát. :)

Ugyanezzel a logikával mondom, hogy arról, hogy te nem voltál elég a barátnődnek, nem az egész női társadalom tehet, így nem túl normális dolog rajtuk leverni.

2015. jan. 8. 16:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Garantálod hogy sosem hagysz el, sosem válsz el és mindig szeretni fogsz, valamelyikünk időskori haláláig? Akár szerződésben is?

Cserébe sosem fogok inni, sosem foglak verni titeket, mindig törődöm az érzelmi/anyagi jólétetekkel.

2015. jan. 8. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!